Suggestions

Top Results

Återkallelse av Bose-högtalare och installation av säkerhetskabel

Hydrocarbons montage 2 Header

Översikt

Bose återkallar alla tak- och väggmonterade FreeSpace DS 40F-högtalare som har tillverkats före 13 augusti 2018. Vid installation och användning kan monteringstillbehören på högtalarna gå sönder, vilket kan leda till att högtalarna faller ned och orsakar allvarliga skador. Hittills har vi fått in rapporter om att 29 högtalare har fallit ned från sina installerade platser och en rapport om en skada.

Bose kräver även att säkerhetskablar installeras för vissa Bose-högtalare (däribland DS 40F) som installeras i kommersiella matlagningsmiljöer. Kravet omfattar även redan installerade högtalare. När monteringstillbehören på högtalarna utsätts för matolja och matoljeångor kan de gå sönder och leda till att högtalarna faller ned och orsakar allvarliga skador. Hittills har vi fått in rapporter om att fem högtalare har fallit ned från sina installerade platser och en rapport om en skada.

Om du är direktåterförsäljare eller distributör av Bose-produkter väljer du bland alternativen nedan. Om du inte köper högtalare direkt från Bose kan du kontakta en Bose-återförsäljare för mer information.

Begäran och anspråk

Begäran om utbytesprodukt, säkerhetskablar eller kompensation: BoseBMSsafety.com/claim

Kontakt

Kontakta en Bose Pro-försäljningsrepresentant