Suggestions

Top Results

Terugroepactie Bose-luidsprekers en installatie van veiligheidskabels

Hydrocarbons montage 2 Header

Généralités

Bose roept alle FreeSpace DS 40F-plafond-/inbouwluidsprekers terug die vóór 13 augustus 2018 zijn gefabriceerd. Tijdens de installatie en het gebruik kunnen de bevestigingssteunen van deze luidsprekers breken, waardoor de luidsprekers kunnen vallen en ernstig letsel kunnen veroorzaken. Tot op heden hebben we 29 meldingen ontvangen van luidsprekers die van de installatielocatie zijn gevallen en één melding van letsel.

Daarnaast schrijft Bose het gebruik van veiligheidskabels voor bij de installatie van bepaalde Bose-luidsprekers, waaronder de DS 40F, in professionele keukens. Dit geldt nu ook voor eerder geïnstalleerde luidsprekers. Bij blootstelling aan bakolie of bakoliedampen kunnen de bevestigingscomponenten op deze luidsprekers breken, waardoor de luidsprekers kunnen vallen en ernstig letsel kunnen veroorzaken. Tot op heden hebben we vijf meldingen ontvangen van luidsprekers die van de installatielocatie zijn gevallen en één melding van letsel.

Als u een directe Bose-reseller of -distributeur bent, kies dan een van de opties hieronder. Als u luidsprekers niet direct bij Bose aanschaft, neem dan contact op met uw Bose-wederverkoper voor meer informatie.

AANVRAGEN EN CLAIMS

Aanvragen voor een vervangend product, veiligheidskabels of vergoeding: BoseBMSsafety.com/claim

CONTACT

Contact opnemen met een verkoopvertegenwoordiger van Bose Pro