Suggestions

Top Results

Tilbagekaldelse og montering af sikkerhedskabel for Bose-højttaler

Hydrocarbons montage 2 Header

Oversigt

Bose tilbagekalder alle FreeSpace DS 40F loftshøjttalere til indbygning fremstillet før 13. august 2018. I forbindelse med installering og brug kan monteringsankrene på disse højttalere gå i stykker, hvilket kan få højttalerne til at falde ned og medføre alvorlig personskade. Indtil videre er vi blevet gjort opmærksom på 29 højttalere, der er faldet ned, og et enkelt tilfælde, hvor det har ført til personskade.

Bose kræver også montering af sikkerhedskabler på visse Bose-højttalere, herunder DS 40F, som er installeret i erhvervskøkkener. Dette omfatter nu også tidligere installerede højttalere. Når monteringskomponenterne på disse højttalere udsættes for madlavningsolie eller dampe derfra, kan de gå i stykker. Det kan resultere i, at højttalerne falder ned, hvilket kan medføre alvorlige skader. Indtil videre er vi blevet gjort opmærksom på fem højttalere, der er faldet ned, og et enkelt tilfælde, hvor det har ført til personskade.

Hvis du er direkte Bose-forhandler eller -distributør, skal du vælge blandt mulighederne nedenfor. Hvis du ikke køber højttalere direkte fra Bose, bedes du kontakte din Bose-forhandler for yderligere oplysninger.

Anmodning og krav

Anmodninger om erstatningsprodukt, sikkerhedskabler eller kompensation: BoseBMSsafety.com/claim

Ofte stillede spørgsmål

For forhandlere 1F
For slutbrugere 2F

Kontakt

Kontakt en Bose Pro-salgsrepræsentant